Albayrak mesaiye Çorlu'dan başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, mesaisine Çorlu'dan başlayarak bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak, ilçede gerçekleştirilen yatırım ve projel

Çorlu 5.08.2020 15:35:00 0
Albayrak mesaiye Çorlu

 

Başkan Kadir Albayrak sabahın erken saatlerinde başladığı Çorlu ziyaretinde Şahpaz Mahallesinde mahalle muhtarı İlker Soydan ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette mahallenin talep ve önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

DÜZENLİ ŞEKİLDE YÜRÜTÜLÜYOR

 

Başkan Albayrak daha sonra Çorlu’da bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Gölbaşı ve Cumhuriyet Parklarında incelemelerde bulundu. Spor aktivitelerini ve yürüyüşlerini yapmak üzere parklara gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından parklarda temizlik ve dezenfekte çalışmalarının düzenli bir şekilde yürütüldüğünü belirtti.

 

 

ÇORLU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

İl genelinde olduğu gibi Çorlu ilçesinde de çalışmaların devam ettiğini kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Çorlu, sanayisi, tarım alanları ile Tekirdağ'ın önemli bir ilçesi. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımıza bu doğrultuda devam ediyoruz. Bugün bir araya geldiğimiz vatandaşlarımız ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerinin talep ve önerilerini dinledik. Tekirdağ için hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10