Öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi ve Rumeli Üniversitesi, üniversite tercihlerinde ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor. Çerkezköy Belediyesi yanında kurulan stantta Rehber öğretmen Özge Özkan ve Sinan İ

Çerkezköy 5.08.2020 16:20:00 0
Öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti

 

Çerkezköy Halk Eğitimi Müdürlüğü Rumeli Üniversitesi işbirliğiyle Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı Belediye Binası yanında gençlere ve üniversiteye gidecek öğrencilere Üniversite Tercihlerinde ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor. Üniversite tercihlerinde ücretsiz danışmanlık hizmeti 14 Ağustos günü saat 19:30’a kadar verilmeye devam edecek.

 

12.30-19.30 SAATLERİ ARASINDA AÇIK KALACAK

 

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak Rumeli Üniversitesi işbirliğinde ilçemizde tercihlerinde gençlere ve öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti yapmaktayız. Tercih çadırımız 5-14 Ağustos tarihleri arasında açık tutulacak. Saat 12:30-19:00 saatleri arasında hizmet verecektir. Tercih çadırında ilçemiz rehber öğretmenlerinden Sinan İnci ve Özge Özkan görev yapacaklar” diye konuştu.

 

 

ÇADIRIMIZDA BİLGİ ALABİLİRLER

 

Akman “ Üniversite adayı öğrencilerimizin tercihlerini doğru yapma konusunda Halk Eğitim Merkezi olarak ne kadar yardımcı olursak bizim içinde o kadar iyi olacağını düşünüyorum. Gençlerimizi çadırımıza bekliyoruz. Rehber öğretmenlerimizden bölümler ve tüm konularda bilgi alabilirler. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizdeki yeni normalleşme döneminde sosyal mesafe ve maske kuralına uygun olarak hizmet veriyoruz.  Sosyal mesafe ve maske kuralına uygun olarak tercih danışmanlığı yapacağız” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10