TBMM Başkanı Şentop :9 vekilimiz korona tedavisi görüyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, "TBMM 27 Dönem 2 ve 3 Yasama Yılı Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı"nda açıklamada bulundu.

Tekirdağ 6.08.2020 16:37:00 0
TBMM Başkanı Şentop :9 vekilimiz korona tedavisi görüyor

 

TBMM Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Şentop TBMM’deki koronavirüs vakaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şentop açıklamasında ‘9 milletvekilinde koronavirüs tespit edildi. Koronavirüs nedeniyle evde takip edilen 5 milletvekili, hastanede de 4 milletvekili var. Toplam 35 personelimizde koronavirüs tespit edilmiştir. Milletvekilleri ile birlikte Meclis'teki toplam vaka sayısı 44. AK Parti grup başkanvekili Akbaşoğlu ise solunum cihazından ayrıldı, yakında aramızda olacak’ diye konuştu.

 

BURA GAYET DOĞALDIR

 

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ayrıca açıklamasında "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili zaman içinde ortaya birtakım aksaklıklar çıkarsa bunlarla ilgili gerek Anayasa'da gerek kanunlarda değişiklikler yapılır. Bu da gayet doğaldır. Fakat bugün itiraz olarak ileri sürülen hususların hepsinin isabetli ve doğru olmadığı kanaatindeyim”diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


 


0282 726 91 91
0282 747 65 10