Ata: Asfalt çalışmalarını programlı yapıyoruz

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt onarım ve yeni açılan yollara asfalt serme çalışmalarına ilçe genelinde hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalarını Dereağz

Marmara Ereğlisi 6.08.2020 16:49:00 0
Ata: Asfalt çalışmalarını programlı yapıyoruz

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek; asfalt çalışması yapılan Dereağzı Mahallesi sokaklarını gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Yol yapım ve onarım çalışlarının ilçenin her köşesinde hız kesmeden sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Hikmet Ata “ Asfalt çalışmalarını programlı bir şekilde yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen asfalt talepleri anında ilgili birimlerimize ulaşıyor, programa alınıyor. Bununla beraber su, elektrik, doğalgaz, internet gibi çalışmalar nedeniyle asfalt bütünlüğü bozulan sokaklarda da yama ve onarım çalışmalarını gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın ulaşım konforunu en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz. Yol yapım çalışmalarını, bu sıcak yaz günlerinde başarıyla sürdüren ekip amirlerimize ve emekçilerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10