Rumeli İskelesi açılış için gün sayıyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan Rumeli İskelesi, 28 Ağustos Cuma günü saat 18.00'da Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'un katılımıyla açılacak. S?

Süleymanpaşa 8.08.2020 15:26:00 0
Rumeli İskelesi açılış için gün sayıyor

 

 

Başkan Yüksel “İçerisinde 2 tane kafeteryanın bulunduğu, kamu yararına derneklerin, özellikle kadınlarımıza yönelik, üretilen ürünlerin satılabileceği yaklaşık 7 tane işyeri, amatör balıkçılarımızı için oltaların satıldığı, ailelerin uygun fiyata çay içebildiği, kamelyaların altında hoş sohbetler edebildiği, çok güzel bir görseli olan bir Rumeli İskelesi oldu. Allah nasip ederse 28 Ağustos Cuma günü saat 18.00’da bütün hemşehrilerimi açılışa bekliyorum” dedi.

 

TURİZME VE KENTE HAREKETLİLİK KATACAK

 

Rumeli İskelesi’nin Süleymanpaşa’ya yakışan güzel bir iskele olduğunu kaydeden Yüksel “Sadece iskele ile de kalmadı. Hemen iskelemizin karşısında köftecilerin bulunduğu meydanda güzel bir proje hazırlamıştık. Anıtlar Kurulu’ndan da onaylandı, bitti. Orası da Selanik Meydanı oluyor. Çok güzel bir meydan olacak. Hem meydanını açılışını hem de Rumeli İskelesi’nin açılışını hep beraber yapmış olacağız. Bölgedeki tüm hemşehrilerimizin, Trakya’da yaşayan tüm dostlarımızın, komşularımızın çok güzel bir uğrak noktası olacak. Turizme ve şehre güzel bir hareketlilik katacağına inanıyorum. Şehirdeki değişikliği hem Süleymanpaşa’da yaşayanlar, hem de Tekirdağ’da, Trakya’da yaşayanlar net bir şekilde görmeye başlayacak” dedi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10