Kazak Gölü'nde çalışmalar sürüyor

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz haftalarda balık ölümleriyle gündeme gelen Kazak Gölü'nde temizlik çalışması yaptı. Park ve Bahçeler MüdürlÃ?

Kapaklı 8.08.2020 17:19:00 0
Kazak Gölü

 

 

Vatandaşların vakitlerini daha refah ve güzel geçirebilmeleri için ilçenin gözbebeği olan Kazak Gölü Mesire Alanı’nda çalışmalara devam ettiklerini belirten Kapaklı Belediyesi yetkilileri, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz göl çevresinde korkulukları güçlendiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz göl ve mesire alanı çevresinde rutin olarak temizlik yapıyor” dedi. Belediye yetkilileri, Spor İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından da Mazak Gölü Mesire Alanı’nda plaj voleybolu ve plaj futbolu alanı yapım çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

 

FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

 

İlçe genelinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili de bilgi veren yetkililer “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Atatürk Mahallesi Kerem Sokak’ta kaldırım çalışması,  Atatürk Mahallesi Aygül Sokak’ta grayder çalışması, Sanayi Sitesi karşısında grayder çalışması, Cumhuriyet Mahallesi Dumlupınar Caddesi’nde kaldırım tamiratı, Pınar Bulvarı’nda yenileme çalışmaları, İnönü Mahallesi’nde Çevre Dostu Çocuk Sokağı yapım çalışması, kankesör ile malzeme kırma işi ve ilçe genelinde yol bakım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor” dedi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10