Sadunoğlu yeniden başkan

AK Parti'nin Tekirdağ'daki ilçe kongreleri Pazar günü Şarköy İlçe Kongresi ile devam etti. Saat 13.00'da Şarköy Kapalı Spor Salonu'nda yapılan kongre divan heyetinin oluşturulması ile b

Şarköy 10.08.2020 19:06:00 0
Sadunoğlu yeniden başkan

 

Divan başkanlığına Ali Sevinç seçilirken divan kurulu üyeliklerine de Niyazi Kayhan, Kamil Kocaağlar, İlker Özden, Ahmet Eğer, Mürvet Tanık seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kongre Tekirdağ milletvekilleri Çiğdem Koncagül ve Mustafa Yel, İl Başkanı Mestan Özcan ve Şarköy İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu’nun konuşmaları ile devam etti. Salonda sürekli hijyen ve maske kuralları uyulması için anonslar yapıldı. Her konuşmacı sonrası kürsü dezenfekte edildi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Faaliyet raporu ve mali raporların görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi. Engin Sadunoğlu yeniden ilçe başkanlığına seçilirken, Sadunoğlu başkanlığındaki yönetimde Burak Aydoğan, Dilek Başkır, Emre Getmez, Emrah Başkır, Ersin Ersoy, Figen Yılmaz, Hakkı Çapar, Kadem Perçin, Mehmet Orhan, Metin Hancı, Mustafa Yılmaz, Nuriye Küçük, Recep Akyay ve Tülay Özer yer aldı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kongreye AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagülİl Başkanı Mestan Özcan, Genel Merkez İl Koordinatörü Ali Sevinç, Geçmiş Dönem Milletvekilleri Ahmet Kambur ve Metin Akgün, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

 

Haber / Harun PEHLİVAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10