Kürklü: Öğrencilerimizin yüzde 75'i nitelikli okullara yerleşti

Liselere Yerleştirme Sınavı (LGS) Tercih ve Yerleştirme sonuçları 10 Ağustos'ta açıklandı. Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, sınava giren 54 öğrenciden yüzde 75'inin niteli

Çerkezköy 11.08.2020 18:44:00 0
Kürklü: Öğrencilerimizin yüzde 75

 

 

10 Ağustos’ta Milli Eğitim Bakanlığı’nın www.web.gov.tr  internet sitesinden açıklanan LGS Tercih ve Yerleştirme sonuçlarına göre Gülerçin Koleji’nde sınava giren 54 öğrenciden 41’i nitelikli liselere yerleşti.

 

41 ÖĞRENCİ NİTELİKLİ LİSELERE YERLEŞTİ

 

Açıklanan sonuçlarla ilgili açıklamada bulunan Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, “Sadece Trakya bölgesi ile kalmayıp ülke genelinde eğitim kalitemizi kanıtladık. 22 Temmuz 2019’da Lider Marka Ödülleri 2019 kapsamında Türkiye’nin En İyi Eğitim Veren Kurumu ödülünü alan Gülerçin Koleji, LGS yerleştirme sonuçları ile bir kez daha kanıtladı. Bu yıl öğrencilerimizin yüzde 75’ini İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi, İstanbul Atatürk Fen Lisesi, İstanbul Kadıköy Anadolu Lisesi, İstanbul Vefa Lisesi, Tekirdağ Ebru Naim Fen Lisesi gibi Türkiye’nin çeşitli nitelikli Fen ve Anadolu liselerine yerleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. 54 öğrencimizde 2 öğrencimiz İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi, 1 öğrencimiz  İstanbul Atatürk Fen Lisesi, 1 öğrencimiz İstanbul Kadıköy Anadolu Lisesi, 1 öğrencimiz İstanbul Vefa Lisesi olmak üzere 27 öğrencimiz fen liselerine, 14 öğrencimiz ise nitelikli okul kapsamında olan Anadolu liselerine yerleşmiştir. 54 öğrencimizde 41 öğrencimiz Türkiye’nin çeşitli nitelikli Fen ve Anadolu liselerine yerleşmiştir” dedi.

 

“HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR"

 

Kürklü, sözlerinin devamında, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Gülerçin Koleji sistemli, planlı çalışmaları ve uzman eğitim kadrosunun öz verisi ile başarılarını kuşaktan kuşağa aktarıyor. Her öğrenci özeldir ilkesi ile hareket eden kurumumuz 11 yıldır tüm öğrencilerine eşit davranarak bireysel başarıyı değil kitlesel başarıyı hedeflemektedir. 11 yıllık eğtiim öğretim sürecinde SBS, OKS, TEOG ve LGS  gibi birçok sınav sistemine öğrenci hazırlayan kurumumuz sınav sistemi değişse bile yapılan tüm sınavlarda başarısını her zaman kanıtladı. Bu başarıda emeği geçen ve bizlere bu gururu yaşatan tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10