Hırsızlık şüphelileri polisten kaçamadı

Çerkezköy'de Han Mobilya isimli iş yerinde ve Fevzipaşa Mahallesi Sonbahar Sokak'taki bir adreste meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Çerkezköy 13.08.2020 17:48:00 0
Hırsızlık şüphelileri polisten kaçamadı

 

İhbar üzerine, hırsızlık olaylarının faillerinin yakalanması için çalışma başlatan Çerkezköy polisi, kamera kayıtlarını da mercek altına aldı. Kayıtları inceleyerek 4 şüphelinin kimliğini tespit eden polis ekipleri, olayla ilgili çalışmalarını sürdürürken şüphelilerden Emre K. ve Harun K.’yi Atatürk Caddesi’nde yakalayarak gözaltına aldı.

 

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

 

Diğer 2 şüphelinin Kümeevler Mevkii’nde olduğu bilgisini alan polis ekipleri, Kümeevler Mevkii’nde yaşanan kovalamacanın ardından diğer şüpheliler Cemil K. ve Bayram A.’yı da yakalayarak gözaltına aldı. Her iki hırsızlık olayını da itiraf ettikleri öğrenilen şüphelilerin, çaldıkları yaklaşık 18 bin TL değerindeki malzemeleri Kümeevler’de bulunan 2 şahsa sattıklarını söyledikleri öğrenildi. Malları alan 2 kişi hakkında suç eşyasını satın almak suçundan işlem yapılırken, çalıntı malzemeler de sahiplerine teslim edildi. Hırsızlık olaylarıyla ilgili gözaltına alınan Emre K., Harun K., Cemil K. ve Bayram A.’nın yarın adliyeye çıkarılması bekleniyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10