Tente üstünde mahsur kalan vatandaşı itfaiye kurtardı

Malkoçoğlu Caddesi'nde bulunan birinci kattaki dairesinden çıktıktan sonra, anahtarı içeride unuttuğunu fark edince evin altında bulunan restaurantın pergolasına çıkarak balkonuna ulaşıp eve girmek ister

Çerkezköy 14.08.2020 19:39:00 0
Tente üstünde mahsur kalan vatandaşı itfaiye kurtardı

 

Malkoçoğlu Caddesi’nde bulunan birinci kattaki dairesinden çıktıktan sonra anahtarı içeride unuttuğunu fark eden Cemal Can Akkuş isimli vatandaş, evin altında bulunan Konak Restaurant’ın pergolasına çıkarak buradan balkona ulaşıp evine girmeye çalıştı.

 

PERGOLA ÜZERİNDE MAHSUR KALDI

 

Cemal Can Akkuş, bu esnafa balkonda asılı kalınca arkadaşlarının yardımıyla itfaiye devreye sokuldu. Yaklaşık yarım saat boyunca halk arasında tente olarak bilinen pergola üzerinde mahsur kalan Cemal Can Akkuş’u Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri önce uzattığı merdivenle mahsur kaldığı yerden kurtardı. Bir anlık dalgınlığı nedeniyle Konak Restaurant’ın tentesi üzerinde yaklaşık yarım saat mahsur kalan Akkuş, vatandaşların meraklı bakışları arasında itfaiyenin merdiveninden aşağıya indi. Ardından balkondan içeri uzatılan merdivenle içeriden kilitlenen evin kapısı açıldı. Cemal Can Akkuş “Balkondan geçebileceğimi hesapladım. Balkondan geçemediğim gibi çıktığım yerden de geri inemedim. O saatte vatandaşlardan da merdiven bulamayınca mecburen itfaiye çağırmak zorunda kaldık. Bir anlık dalgınlığımın yol açtığı olay bana ders oldu” diyerek bundan sonra daha dikkatli olacağını kaydetti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10