"İhtiyaç duyduğunuz her an, yanınızdayız"

Marmaraereğlisi Belediyesi ve Vodafone ortaklığında yürütülen "İhtiyaç duyduğunuz her an, yanınızdayız'' projesi ile özellikle yalnız yaşayan 65 yaş üstü, bakıma muhtaç, al

Marmara Ereğlisi 14.08.2020 19:47:00 0

 

 

Marmaraereğlisi Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, proje ile panik butonu cihazına yüklenen sistem sayesinde kullanıcılar, sağlık problemi yaşamaları ve acil durumlarda, rehbere kayıtlı iki yakını ile anında irtibat kurabilecek, yakınları bulundukları konumlarını anında görüntüleyebilecek. Panik butonu cihazı, ergonomik yapısıyla vücuda uyumlu bir şekilde vatandaşlar tarafından kolaylıkla kullanılabilecek.

 

CİHAZLAR TESLİM EDİLDİ

 

Vodafone temsilcileri ile Marmaraereğlisi Belediyesi arasında imzalanan protokolün ardından, Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek ile birlikte cihazların teslimini yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, bu projenin büyük önem taşıdığını belirterek “Sosyal belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda, yaptığımız çalışmalarla, her zaman olduğu gibi ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın huzurlu bir Marmaraereğlisi’nde yaşamaları, kendilerini güvende hissetmeleri, bizim için her şeyden önemli. Bu proje sayesinde, yardıma ihtiyacı olan, kendisini tehlikede hisseden her vatandaşımızın imdadına tek bir çağrısıyla koşabileceğiz. Acil durumlarda; vatandaşlarımıza, aileleri kadar yakınlarında olduğumuzu hissettireceğiz. Toplumsal dayanışma ve sosyal sorumluluk bilincine büyük katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz.’’ dedi.

 

İHTİYAÇ HALİNDE KAPSAMI GENİŞLETİLEBİLECEK

 

Başkan Ata, panik butonu uygulamasının, ihtiyaç halinde kapsamını genişletebileceklerini ifade ederek, her zaman ve her koşulda vatandaşların yaşam kalitesini arttıracak projelere imkanları doğrultusunda destek vereceklerini belirtti.


Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10