Son Durak Tekel Shop ve Nokta Tobacco Shop açıldı

Uzun yıllardır Çerkezköy'de esnaflık yapan Ersin Aktaş'ın Son Durak Tekel Shop ve Nokta Tobacco Shop isimli işletmesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Namık Kemal Bulvarı Kumlu Geçit No: 80-82 Bâ€?

Çerkezköy 16.08.2020 16:03:00 0
Son Durak Tekel Shop ve Nokta Tobacco Shop açıldı


 

 

Cumartesi günü saat 13:00’da yapılan açılışa; Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve ilçe yönetimi, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve ilçe yönetimi, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Şahin Yılmaz, Erdal Zengin, Cevdet Aykaç, Çerkezköylü esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

“BEREKET VE BOL KAZANÇ DİLİYORUM”

 

Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Uzun zamandan beri Çerkezköy’ümüzde esnaflık yapan Ersin ağabeyimiz bugün yeni bir işletmeyi Çerkezköy’e kazandırmakla, güzel bir işe adım attı. Öncelikle kendisini tebrik ediyorum. Böylesine zor bir dönemde, sıkıntılı bir dönemde böylesine güzel bir işletmeyi Çerkezköy’e kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum. Bugün sevdikleriyle beraberiz, esnaf arkadaşları ile beraberiz. Umut ediyorum ki bu destekle beraber, bu güzel işletme Ersin ağabeyimize, kıymetli ailesine bol kazanç getirecek, bereket getirecek inşallah. Bu duygularla, hayırlı uğurlu olması temennisiyle bir kez daha bereket ve bol kazanç diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

“TİCARET HAYATINA DEVAM EDECEĞİZ”

 

İşletmeci Ersin Aktaş da, “1995 yılından beri Çerkezköy’deyiz. Pazarcılık yapıyoruz. Ticaret hayatımıza pazarcılık ile başladık, ondan sonra oto galeri, emlakçılık derken son olarak tekel bayi açtık. Önümüzdeki yıllarda daha farklı alanlarda yine ticaret hayatına devam edeceğiz. İnşallah Çerkezköy’ümüze hayırlı olur. Koronavirüsten dolayı kısıtlı bir katılımla açılışımızı yapmış olsak da gelen gelemeyen, yanımızda olan tüm dostlarımıza, sevdiklerimize teşekkür ediyorum. İşletmemizin Çerkezköy için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Harun PEHLİVAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10