Kanalizasyon ve atık su sorunu masaya yatırıldı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında yapılan toplantıda Süleymanpaşa Kumbağ Mahallesi'ndeki kanalizasyon ve altyapı sorunu ile çözümler masaya yatırıldı.

Tekirdağ 18.08.2020 18:21:00 0
Kanalizasyon ve atık su sorunu masaya yatırıldı

 

 

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen ‘Kumbağ Mahallesinde Kanalizasyon ve Atıksu Sorunu ve Çözümlerine İlişkin Değerlendirme Toplantısı’nda Kumbağ Deresi ile ilgili şikayetler ve derenin ıslahı ile ilgili konular görüşüldü.

 

ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILACAK

 

Vali Yıldırım başkanlığında yapılan toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr.İbrahim İçöz ve ilgili müdürler katıldı. Toplantı sonrası açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, toplantıda Kumbağ Mahallesi’nin kanalizasyon ve atık su sorununu görüştüklerini, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve ilgili kurumların temsilcileriyle, mahalledeki sorunların çözümü için gerekli proje ve çalışmaların hızlandırılması hususunda fikir birliğine vardıklarını belirtti.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10