Evde bakım hizmeti devam ediyor

Kapaklı Belediyesi, 65 yaş üstü yaşlı, hasta, bakıma muhtaç veya engelleri nedeniyle gündelik ihtiyaçlarını yerine getiremeyen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geçtiğimiz ay

Kapaklı 20.08.2020 18:24:00 0
Evde bakım hizmeti devam ediyor

 

 

Belediyeye başvuran ve ihtiyacı olduğu tespit edilen vatandaşlara yönelik Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde sürdürülen evde bakım hizmeti kapsamında vatandaşların tansiyon ölçümü, psikolojik destek gibi sağlık bakımları, genel ev temizliği ve kişisel bakımları gerçekleştiriliyor.

 

SAÇ KESİM VE BAKIMLARI YAPILDI

 

Kapaklı Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Büyüklerimizin duasını almaya devam ediyoruz. 65 yaş üstü yaşlı, hasta, bakıma muhtaç veya engelleri nedeniyle gündelik ihtiyaçlarını yerine getiremeyen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam eden Evde Bakım ve Destek Hizmeti ekiplerimiz kıymetli büyüklerimiz Demir, Mehmet ve Rahmi amcalarımızı evlerinde ziyaret ederek, saç kesim ve bakımını gerçekleştirdi” denildi. Evde Bakım Hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların 444 80 59 telefonu arayarak bilgi alabilecekleri belirtildi.

 

Haber / Elif Zennure ŞİMŞEK

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10