Eşinin hayalini gerçekleştirdi

22 yıldır Çerkezköy'de endüstriyel yağ sektöründe faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıl Eylül ayında hayatını kaybeden Savaş Eşsiz'in ismini taşıyan Savaş Eşsiz Endüstriyel Yağlar Ltd.

Çerkezköy 22.08.2020 19:26:00 0
Eşinin hayalini gerçekleştirdi

 

 

Cumartesi günü saat 15:00’da yapılan açılışa; Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Çerkezköy Belediye Melis Üyesi Cevdet Aykaç, Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Arslan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil ile davetliler katıldı.  

 

“RAHMETLİ EŞİMİN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

 

Eşinin 22 yıl bu sektörde çalıştığını, kendisinin ise 20 yıldır bu sektörde olduğunu belirten Berna Eşsiz, “Rahmetli eşim Savaş Eşsiz’in 2 tane hayali vardı. Bir tanesi oğlumuzun makine mühendisi olmasıydı. Sağ olsun oğlum Fikret Ilgın Eşsiz, eşimin bu hayalini gerçekleştiriyor. Kendisi makine mühendisliği bölümü 2’nci sınıf öğrencisi. Eşimin 2’nci hayali ise bu sektörde kendi adı ve soyadı ile işyeri kurmaktı. Biz de oğlum ve ortağım olan kardeşimle bu hayalini gerçekleştirmeye karar verdik ve bugün bu hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Savaş Eşsiz’in oğlu Fikret Ilgın Eşsiz de, bugünün aynı zamanda babasının doğum günü olduğunu belirterek, “Babamın doğum gününde bu açılışı yapmak nasip oldu. Babam ve annem uzun yıllardır bu sektörde. Fabrikalara yağ satışı yapıyoruz. İnşallah açtığımız iş yeri Çerkezköy’e hayırlı olur” dedi.

 

“BÖLGEMİZİN TİCARETİNE, KATKIDA BULUNACAKLARINDAN ŞÜPHEMİZ YOK”

 

Açılışa katılan Optimed Hastanesi Genel Müdürü ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Arslan da açılışta yaptığı konuşmada, “Bu güzel hizmeti Çerkezköy’e kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Bölgemizin ticaretine, iş hayatına katkıda bulunacaklarından hiç şüphemiz yok. İstihdama katkılarından hiç şüphemiz yok. Onları bu sıkıntılı günlerde, bu pandemi döneminde böyle bir girişimcilik örneği sergiledikleri içinde ayrıca kutluyorum. İşleri başarılı, bereketli ve uğurlu olsun, yolları açık olsun” ifadelerini kullandı.

 

TEBRİK ETTİ

 

Açılışa konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram da, “Böyle bir hizmeti Çerkezköy’e kazandırdıkları için kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah Berna hanımın rahmetli eşi de hissediyordur, görüyordur. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu sizlerle paylaşmak bize de nasip oldu. İş yerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10