Albayrak: Tesis projelerimiz Hayrabolu'ya değer katacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak dün mesaisine Hayrabolu'dan başladı. Vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Albayrak, devam eden yatırımları ve projeleri yerinde inceledi. Tekirdağ

Hayrabolu 24.08.2020 17:26:00 0
Albayrak: Tesis projelerimiz Hayrabolu

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu ilçe programı kapsamında ilk olarak Kutlugün ve Şalgamlı mahallelerini ziyaret etti. Mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, kendilerinin talep ve önerilerini dinledi.

 

PROJELERİ İNCELEDİ

 

Albayrak mahalle ziyaretlerinin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu’da yapım çalışmalarına devam edilen Yeraltı Katlı Otoparkı ile Rekreasyonel Sosyal ve Sportif Tesisi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Her iki projede gelinen son durumla ilgili olarak yüklenici firmaların yetkililerinden bilgi alan Başkan Kadir Albayrak, projelerin Tekirdağ’a ve vatandaşlara hayırlı olmasını temenni ettiğini belirtti.

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizde olduğu gibi Hayrabolu’da da proje ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana Hayrabolu’da önemli hizmetlere imza attık. Bugün ilçemize gerçekleştirdiğimiz ziyaret kapsamında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızdan gördüğümüz güven ve destek bizleri çok mutlu etti. Katlı Yeraltı Otoparkı ve Rekreasyonel Sosyal ve Sportif Tesis projelerimiz Hayrabolu’ya değer katacak Bu projelerimizi en kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10