Muratlı'da 32 milyonluk talihli merakı

Sisal Şans tarafından önceki akşam yapılan Süper Loto çekilişinde 32 milyon 364 bin 752 lira, Muratlı'da oynanan kupona isabet etti.  Rekor ikramiyenin çıktığı ilçede heyecan yaşanırken, bilet

Muratlı 28.08.2020 18:54:00 0
Muratlı

 

 

Sisal Şans tarafından dün gece yapılan Süper Loto çekilişinde, 32 milyon 364 bin 752 lirayı kazanan talihliyi belirleyen, 52, 10, 6, 31, 59, 43 numaralı biletin Muratlı'ya çıktığı öğrenildi. İlçede talihli merak edilirken, bu durum ise vatandaşlar arasında heyecan yarattı.

 

BÜFEYE YAZI YAZDI

 

Biletin oynandığı Atatürk Meydanı'ndaki Süper Loto bayii sahibi Selçuk Yurga, biletin sahibinin henüz ortaya çıkmadığını, bu durumun ilçede heyecan yarattığını ifade etti. Yurga büfe camına, biletin kendi bayisinde oynandığı bilgisinin yer aldığı yazı astı. Yurga ayrıca biletin kaybolmaması için de belediye hoparlöründen, 'Dün akşam oynan büyük ikramiye, bayimizden oynan bilete çıkmıştır. Lütfen biletlerinizi bayiden kontrol etmeden atmayınız' anonsu yaptı.

 

'SİSAL İLE İKRAMİYE MİKTARIMIZ ARTTI'

 

Büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin ilçeye yatırım yapmasını beklediklerini ve Sisal Şans ile verilen ikramiyelerin arttığını belirten Yurga, "Yeni firmamız Sisal Şans Girişim'le beraber ikramiye miktarlarımız da arttı, oyun çeşitlerimiz arttı. İnşallah hayırlısı olur. Çok büyük ikramiye 32 milyon. Zaten rakama diyecek bir şey yok. Gayet güzel. Kazanan inşallah hayırlı işlerde kullanır. İnşallah Muratlı’mıza faydalı işler sağlar, başka da bir beklentimizi yok. Eğitim alanında, çeşitli sosyal faaliyetlerde destek olabilir. Sonuç itibarıyla insanlara katkıları olabilir. Muratlı'ya ikramiyenin çıkması gerçekten çok sevindirici.  Öncelikle mutluyuz. Muratlı’mız için hayırlısı olsun. Çıkan talihliyi tebrik ediyorum. Mutluyuz, heyecanlıyız. 'Acaba kime çıktı' diye merak içindeyiz. Çıkan kişi inşallah Muratlı için hayırlı işlerde bulunur, bunlara vesile olur. Güzel yatırımlar yapar, beklentimiz bu yönde" diye konuştu. Şans oyunu oynamaya gelen Mustafa Türk ise şanslının, parasını hayırlı, uğurlu kullanmasını belirterek, "Kısmet onunmuş. Güle güle harcasın, hayırlı olsun" diye konuştu. 

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10