Belediye 10 bin kişilik aşure dağıttı

Kapaklı Belediyesi tarafından Hicri Muharrem Ayı dolayısıyla Kapaklı Belediye Meydanı başta olmak üzere kentimizin belirli noktalarında 10 bin kişilik aşure dağıtıldı.

Kapaklı 31.08.2020 08:50:00 0
Belediye 10 bin kişilik aşure dağıttı

 

 

Belediye Meydanı’nda kurulan çadırda AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, belediye meclis üyeleri ile birlikte vatandaşlara aşure ikramında bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Muharrem ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu ifade ederek, Muharrem ayının bütün insanlığın anlaması ve içselleştirmesi gereken bir ay olduğunu kaydetti.

 

BİRLİĞİMİZ VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin konuyla ilgili, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlarımıza belediye meclis üyelerimizle birlikte ilçemizin çeşitli noktalarında toplam 10 bin kişilik aşure ikramında bulunduk. Tüm hemşehrilerimin hicri yılbaşını hem de Muharrem ayını tebrik ediyorum. Paylaşmanın ve bereketin arttığı, kardeşlik bağlarının güçlendiği bu ayda tüm dünyada barışın, huzurun ve sevginin hakim olmasını Rabbimden niyaz ediyor, tuttuğumuz Muharrem oruçlarının kabul olmasını diliyorum. Kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10