Kapaklı meclisi Çarşamba günü yapılacak

Kapaklı Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapılacak. Kapaklı Kültür Merkezi'nde Çarşamba günü saat 14.00'de yapÄ?

Kapaklı 31.08.2020 18:14:00 0
Kapaklı meclisi Çarşamba günü yapılacak

Kapaklı Belediyesi 2020 yılının dokuzuncu meclis toplantısını 2 Eylül Çarşamba günü Kapaklı Kültür Merkezi'nde yapacak.

10 MADDE GÖRÜŞÜLECEK

Açılış , yoklama ve saygı duruşu ile başlayacak olan toplantıda Fatih mahallesi 326 ada 18 nolu parselde bulunan belediye hissesinin hissedarına satılması konusu görüşülürken, ikinci gündem maddesinde kadro değişikliği konulu görüşülüp karara bağlanacak. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan müdürlük kurulması konulu yazının görüşülmesinin ardından gündemin dördüncü maddesinde yine boş kadro değişikliği konusu görüşülecek. Başarılı sporcuların ödüllendirilmesi konulu yazının ardından boş kadro değişikliği konulu yazı görüşülüp karara bağlanacak.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL MAAŞLARI GÖRÜŞÜLECEK

Gündemin yedinci maddesinde sözleşmeli personel maaş belirlenmesi konulu yazının görüşülmesinin ardından Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından sunulan bütçe içi işletme ücret tarifeli konulu yazı görüşülecek. Gündemin bir diğer maddelerinde ise imar komisyonuna, plan ve bütçe komisyonuna havale edilen konuların görüşülmesinin ardından meclisin ilk oturumu tamamlanacak.

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10