Çetintaş'tan yönetime girmek isteyenlere çağrı

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, önümüzdeki günlerde yapılacak olan ilçe kongre öncesi yapacağı yönetim kurulu için partililere çağrıda bulundu.Çetintaş " Yeni

Çerkezköy 2.09.2020 10:24:00 0
Çetintaş

Geçtiğimiz gün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte haftalık olağan toplantısında bir araya gelen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş yaptığı yazılı açıklamada kongre öncesi partililere çağrıda bulundu.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Yeni oluşturacakları yönetim kuruluna, AK Parti'ye gönül vermiş tüm partilileri yol yürümeye davet eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş"AK Parti'nin, kuruluşundan bugüne yaptıklarıyla ve duruşuyla Türk milletinin hayallerini gerçekleştiren, koskoca bir ümmetin umutlarını canlandıran, insanlığın önünde yeni kapılar açan bir parti kimliğine sahiptir.Tarih boyunca insanlığa yeni istikametler kazandıran Türk milletinin 14 Ağustos 2001 tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisini kurarak yeni bir hamle başlattı. Bu davaya gönül verenler kendileriyle yeryüzündeki tüm mazlumların hukukunu korumanın mücadelesini vermişlerdir. Bu kutlu yürüyüşün bin yıldır coğrafyamızda sancaktarlığını yapan ecdadımız, 3 kıta ve 7 iklimde barışın, kardeşliğin ve adaletin tesisi için asırlardır ter dökmüştür. Bizim hareketimiz, davamız kendisine her şeyden önce Allah kelamını ve onun alemlere rahmet olarak gönderilen Nebisini edinmiştir" dedi.

DAVET ETTİ

Çetintaş"AK Parti'nin hamurunu milletimiz yoğurmuştur. AK Parti'nin kumaşını millet dokumuştur. Bu yüzden bütün çabalarımızın semeresi, bütün başarılarımızın bereketi ülkemize ve milletimize aittir. Bizler dua ile çıktık yola ve aynı şekilde devam ediyoruz. Bizim için asıl olan bu kutlu yolda milletimizle el ele yürümek. Yunus'un dediği gibi "Yol odur ki doğru vara, göz odur ki Hakk'ı göre, er odur alçakta dura, yüceden bakan göz değil" Tek Millet, Tek Vatan, Tek Devlet, Tek Bayrak diyerek ülkemize ve milletimize hizmet etmek için çıktığımız bu kutlu yolunda görev almak isteyen tüm vatandaşlarımızı AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığımıza gelerek 06.09.2020 tarihine kadar başvuru yapmaya davet ediyorum. Bu vesileyle, bir kez daha partimize, davamıza gönül vermiş, her kademesinde gecesini gündüzüne katarak çalışmış dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ebediyete irtihal etmiş olanlara da Allahtan rahmet diliyorum" dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10