Tanju Çolak dostlarıyla Çerkezköy'de buluştu

Türk futbolunun efsane ismi ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak önceki gün Çerkezköy'e geldi. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram'ın işletmesine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çolak, e

Çerkezköy 7.09.2020 18:31:00 0
Tanju Çolak dostlarıyla Çerkezköy

1989 yılında 39 gol atarak 'Altın Ayakkabı'yı kazanan Tanju Çolak aile dostu olan Çerkezköy Samsunlular Derneği eski Başkanı, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram’ı Fevzi paşa Caddesi üzerindeki aile şirketleri olan Çerkezoğlu Kafe’de ziyaret etti.

ZİYARETİ BİZİ ONURLANDIRMIŞTIR

Geçtiğimiz aylarda Fevzipaşa Mahallesi Fevzipaşa Camii karşısında Çerkezoğlu kafeye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Türk futbolunun önemli isimlerinden Tanju Çolak'ı hemşerileri ve eski arkadaşları yalnız bırakmadı. Pandemi nedeniyle açılış yapamadıklarını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram" İşletmemizi açtığımız günden bu yana ülkemizde ve ilçemizde pandemi süreci devam ediyordu. Bunun için açılış yapamadık ama zaman zaman böyle dostlarımız ziyaretimize geliyorlar. Türk futboluan mal olmuş bir ismin Çerkezköy'e ve işletmemize gelmesi de bizi gururlandırmıştır. Dostumuz arkadaşımız Tanju Çolak'ın ziyaretinden onur duyduk" dedi.

SPORA OLAN SEVDAMIZ BİTMEYECEKTİR

Tanju Çolak ile uzun yıllardır dostlukları olduğunu kaydeden tecrübeli antrenör Kenan Topçu ise,Tanju Çolak'ın Yolspor'dan Samsunspor'a kendisinden üç yıl sonra geldiğini kaydetti. Çolak ile altı yıl boyunca aynı odayı paylaştıklarını kaydeden Topçu " O yıldan bugünlere kadar ağabey kardeş hukukumuz hep devam etti. Çerkezköy'e gelmişken de bizleri görmeden dönmedi. Eski günleri yad ettik, sporun geleceğine, çocukların yarınlarına ve Çerkezköy'deki sporun alt yapısına yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Kendisi de benim gibi Ankara'da halı saha işletmeciliği yapıyor, herne kadar spordan ayrı olsak da gelecek nesillerin yetişmesi için spora olan sevdamız hiçbir zaman bitmedi ve bitmeyecektir" dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10