Albayrak muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu'da mahalle muhtarları ile bir araya geldi, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Çorlu 10.09.2020 16:57:00 0
Albayrak muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu

           

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yatırım ve projeleri görüşmek üzere Çorlu'ya bağlı Deregündüzlü Mahalle Muhtarı Sedat Er, Maksutlu Mahalle Muhtarı Mustafa Topuz, Sarılar Mahalle Muhtarı Fuat Döner, Seymen Mahalle Muhtarı Aydın Dinler, Şahbaz Mahalle Muhtarı İlker Soydan, Türkgücü Mahalle Muhtarı Nadir Uğur ve Yenice Mahalle Muhtarı Raşit Öztürk ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından yapılan, devam eden ve gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Kadir Albayrak, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

 

EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

 

Çorlu mahalle muhtarları ile yapılan görüşmede TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil de yer aldı.Mahalle muhtarlarının, hizmet halkasında önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, göreve geldikleri günden bu yana Çorlu'da önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, "Bugün Çorlu'da kırsal mahallelerimizde yapacağımız yatırımlarımızla ilgili muhtarlarımızla bir araya geldik, fikir alışverişinde bulunduk. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10