Demircan'dan Çetintaş'a baklavalı ziyaret

Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 13.09.2020 17:54:00 0
Demircan

Demircan'dan Çetinkaya'ya baklavalı ziyaret

++++

Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BAKLAVAMIZI DA ALDIK GELDİK

Önceki gün beraberindeki BBP Çerkezköy eski ilçe başkanlarından ve son yerel seçimlerde Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Yılmaz Bulut ile birlikte Kamil Çetintaş'ı ziyaret eden Demircan, fotoğraflar çekilirken, bir tepsi baklavayı hediye olarak sunarak " Baklavamızı da aldık geldik" diye konuştu.

KONGRE SÜREÇLERİNDEN BAHSETTİLER

Ziyaretten ötürü Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Turan Demircan ve partililere teşekkür eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş " Ayın 26'ısında ilçe kongremizi yapacağız. Tabii pandemi nedeniyle çok fazla dışarıdan davetlimiz olmayacak. Sadece delegeye yönelik bir kongre gerçekleştireceğiz" dedi. Büyük Birlik Partisinde de kongre sürecinin başladığını kaydeden Demircan "20 Eylül'de Kapaklı ve Çorlu ilçe kongrelerimizi gerçekleştirdikten sonra 27 Eylül'de ise Ergene ve Çerkezköy kongrelerimiz olacak. Ayın 4'ünde ise İl kongremizi yapacağız" dedi.

AYRIMCILIK OLMAMALI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda tüm siyasi partilere baklava gönderirken, Büyük Birlik Partisine göndermemesini İl Başkanı Turan Demircan ise birinci ağızdan doğruladı. Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Kamil Çetintaş'ın " Şu tatlının serüvenini anlatında duyalım. Başkan bütün siyasi partilere, meclis üyelerine yollamış ama Büyük Birlik Partisi'ne gitmemiş diye biz duyduk." demesi üzerine Demircan "  Nasip olmadan dayak bile yenmiyor. Öyle bir olay oldu mu? Oldu. Tabii ki insan olarak üzülüyorsun. Ayrımı olması sıkıntı. Yoksa onun haricinde baklava ne olur ki. Ayrımcılık olmamalı" diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10