Çaldığı aracın bagajını açınca enselendi

Çerkezköy İstasyon Mahallesinde park halinde bir aracın çalınması üzerine harekete geçen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube ekipleri kısa sürede aracı Hayrabolu ilçesinde

Çerkezköy 15.09.2020 16:40:00 0
Çaldığı aracın bagajını açınca enselendi

 

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde gerçekleştirilen hırsızlık olayını 24 saat geçmeden aydınlattı.

 

HAYRABOLU’YA GİTTİĞİNİ BELİRLEDİ

 

Çerkezköy İstasyon mahallesi Dost sokak üzerinde önceki gün meydana gelen olayda 59 DA 553 plakalı park halinde aracının yerinde olmadığını gören araç sahibi durumu hemen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Hırsızlık olayı ile ilgili çok yönlü soruşturma başlatan ekipler çevredeki güvenlik kameraları ve plaka tanıma sistemi görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan araştırmada 59 DA 553 plakalı aracın Hayrabolu istikametinde gittiğini belirleyen ekipler operasyon için düğmeye bastı.

 

BAGAJI AÇINCA ENSELENDİ

 

Hayrabolu’daki kamera kayıtlarını inceleyen asayiş ekipleri aracın İlyas Mahallesi Seher Sokak’ta plakaları sökülmüş şekilde park halinde buldu. Aracın çevresinde hırsızlık şüphelilerin gelme ihtimali üzerine pusu atan ekipler çalıntı aracın yanına gelip bagajı açan E.K isimli şüpheliyi gözaltına aldı. GBT sorgusunda bir çok hırsızlık kaydının bulunduğu belirlenen E.K isimli şüpheli ifadesi alınmak üzere Çerkezköy’e getirildi. İfadesinin ardından Çerkezköy Adliyesine çıkartılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10