Pazarcılardan AK Partili meclis üyelerine tepki

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Kasım Korkmaz yaptığı açıklamada Çerkezköy belediye meclisinin AK Partili üyelerinin, meclis toplantısında Pazarcılar Derneği Yönetiminin ismini kullanarak

Çerkezköy 15.09.2020 16:44:00 0
Pazarcılardan AK Partili meclis üyelerine tepki

 

 

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Çerkezköy Belediye Meclis Toplantısı’nda Kapalı Pazar Yeri’nde mevcut kayıtlı esnafların devir işlemlerinde ödenecek bedelin görüşülerek karara bağlandığını ifade eden Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Kasım Korkmaz “Kapalı Pazar yerimizde pazarcılarımıza ait devir işlemleri meclisten geçti. Bu konuda öncelikle her zaman bizlerin yanında olan ve sorunlarımızın çözümü için gerekeni yapan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve Belediye Meclisi üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“SÖYLEMLERİ KENDİLERİNİ BAĞLAR”

 

İlgili konunun mecliste görüşüldüğü sırada AK Partili meclis üyelerinin pazarcıların ismini kullanarak konuşma yaptığını kaydeden Korkmaz “Ne ben ne de yönetim kurulu üyelerimiz bu meclis üyeleri ile herhangi bir şekilde görüşmedik. Onların, bizlerin ağzından konuşarak olacak işlerimizi de oldurmama, bizleri belediye ile karşı karşıya getirmeye ve kendilerine prim yaratma peşinde oldukları düşüncesindeyiz. Onların söylemleri bizleri değil kendilerini bağlar” dedi.

 

BİZİM ÜZERİMİZDEN SİYASET YAPMASINLAR

 

Sorun olduğunda Belediye Başkanı Vahap Akay ile birebir görüşerek sıkıntıların çözülmesi talebinde bulunduklarını kaydeden Korkmaz “Ak Parti Meclis üyelerinin konuşmalarının bizlerle uzaktan yakından hiçbir şekilde alakası yoktur ve onları kınıyoruz. Devir işlemi için biz yalnız belediye Başkanımız Vahap Akay’ı muhatap alırız. Belediye meclisinde muhalefet meclis üyeleri ile hiçbir zaman hiçbir konuda muhatap olmadık ve olmayız. Çünkü onlar hiçbir zaman sıkıntılarımızın çözümü için görüşlerimizi almadılar. Çerkezköy Pazarcılar Deneği bir sivil toplum kuruluşudur. Hiç kimse bizim üzerimizden kirli siyaset yapmasın” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10