Yüksel, muhtarlarla bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Eylül Ayı Muhtarlar Buluşması toplantısında merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Yüksel, çalışmalarla ilgili bilgi verirken muhtarlardan

Süleymanpaşa 17.09.2020 15:31:00 0
Yüksel, muhtarlarla bir araya geldi

 

Süleymanpaşa Belediyesi Eylül Ayı Muhtarlar Toplantısı, Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

SALGIN TEDBİRLERİ UYGULANDI

 

Korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda muhtarlarla istişarede bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, talep ve önerileri dinleyerek not etti. Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesinin merkez ve kırsal mahallelerde devam eden yatırımları ve çalışmaları ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, toplantıya katılan muhtarlarla yapımına başlayacak olan projeler hakkında da fikir alışverişinde bulundu. Göreve geldikleri günden bugüne kadar muhtarların talep ve beklentileri doğrultusunda özellikle kırsal mahallelerde gerçekleştirilen hizmetleri detaylı bir şekilde muhtarlarla paylaşan Yüksel, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmaları aktardı.

 

METRUK BİNALARLA İLGİLİ CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPILDI

 

Yüksel, özellikle hem şehir merkezinde hem de kırsal kesimdeki metruk binalarla ilgili çok ciddi bir çalışma yürüttüklerini, Fen İşleri Müdürlüğü ve ilgili muhtarlarla istişare edilerek binaların tespitinin yapıldığını ve Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yıkım ve temizlik işlemlerinin gerçekleştirildiğini kaydetti.Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de toplantıda hazır bulunarak, sorumluluk alanları ile ilgili olarak muhtarlardan gelen talep ve önerilere yanıt verdiler.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10