Dağ bisikleti yarışması ve uçurtma şenliği gerçekleştirildi

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında dağ bisikleti yarışması, şehir bisikleti turu ve uçurtma şenliği gerçekleşti

Kapaklı 20.09.2020 17:32:00 0
Dağ bisikleti yarışması ve uçurtma şenliği gerçekleştirildi

Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinlikler sabah saatlerinde dağ bisikleti yarışması ile başladı.

 

Genç erkekler ve master erkekler olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen yarışma Atatürk Mahallesi 30 Ağustos Caddesi üzerinde başladı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in startı vermesiyle başlayan yarışma 13 kilometrelik parkurun ardından Kazak Gölü Mesire Alanı’nda sona erdi. Dağ Bisikleti Yarışmasına eş zamanlı olarak Kapaklı Sahası’nda başlayan şehir bisikleti turu da Kazak Gölü Mesire Alanı’nda son buldu.

 

DERECEYE GİREN BİSİKLETÇİLERE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

 

Yarışların sona ermesinin ardından ödül töreni yapıldı. Master Erkekler Kategorisinde birinci Murat Başoğlu, ikinci İslam Gölge, üçüncü ise Selim Tezcan oldu. Genç Erkekler kategorisinde birinci Ömer Faruk Kırcak, ikinci Basri Barış Makinacı, üçüncü Orhan Topçu oldu. Dereceye giren sporculara ödülleri Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından takdim edildi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm sporculara madalyaları verildi.

 

HAREKETLİ YAŞAM GÜZEL BİR GELECEK DEMEKTİR

 

Ödül töreninde konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “Bu yıl “Herkes İçin Sıfır Emisyon” sloganıyla düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz dağ bisikleti yarışması etkinliğinde sağlıklı yaşam ve 0 emisyon konusunda farkındalık oluşturmak için pedalları çevirdik. Hareketli yaşam, güzel bir gelecek demektir. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, yarışmamızda dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Etkinlik kapsamında saat 13.00’da Uçurtma Şenliği düzenlendi. Vatandaşlara ücretsiz uçurtmalar dağıtılırken, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin çocuklara şapka ve tişört dağıttı.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10