Albayrak: Her şey daha güzel bir Tekirdağ için

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe programları kapsamında Şarköy ilçesini ziyaret ederek bir dizi görüşme ve toplantı gerçekleştirdi.Tekirdağ Büyükşehir Belediye BaÅ

Şarköy 20.09.2020 17:45:00 0
Albayrak: Her şey daha güzel bir Tekirdağ için

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak önceki gün , sabahın erken saatlerde başladığı Şarköy mesaisi kapsamında Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında ilçede Büyükşehir Belediyesi ve Şarköy Belediyesi tarafından devam eden ve planlanan yatırımlar değerlendirildi.

 

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Başkan Albayrak, daha sonra Şarköy ilçesinin mahalle muhtarları ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından mahallelerde gerçekleştirilecek olan çalışmaların görüşüldüğü toplantıda Eriklice Mahalle Muhtarı Ayhan Geyik, Gaziköy Mahalle Muhtarı Ali Altıntaş, Mürefte Mahalle Muhtarı Rahmiye Kural, Hoşköy Mahalle Muhtarı Emine Açar, Güzelköy Mahalle Muhtarı Mehmet Deniz ve Çınarlı Mahalle Muhtarı Coşkun Tekin yer aldı.

 

"HER ŞEY DAHA DA GÜZEL BİR TEKİRDAĞ İÇİN"

 

Şarköy mesaisinin ardından konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Şarköy hem doğal güzellikleri hem tarihi dokusu hem de tarımı ile Tekirdağ'ın önemli ilçelerinden biri. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçemize yaptığımız yatırım ve projelerimizi sahip olduğu özellikleri ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Bugün de ilçemizde bir dizi ziyaret ve görüşme gerçekleştirdik. Muhtarlarımızla bir araya gelerek kendilerinin talep ve önerilerini dinledik. Her şey daha da güzel bir Tekirdağ için” diye konuştu.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10