Zabıta ekiplerinden dilenci operasyonu

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, küçük yaştaki çocuklarını da kullanarak vatandaşlarımızın duygularını istismar eden ve şehrimizde trafik güvenliğini tehlikeye sokan dilencil

Çorlu 20.09.2020 17:52:00 0
Zabıta ekiplerinden dilenci operasyonu

POLİSE TESLİM EDİLDİ

 

Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimler esnasında resmî üniformayı görüp kaçan, trafik güvenliğini tehlikeye sokan dilencilerin yakalanması maksadı ile Zabıta Müdürlüğü tarafından sivil zabıta ekipleri oluşturularak şehir merkezi başta olmak üzere cami önleri ile araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu sokak ve caddelerde dilencilik yapan ve yakalanan kişilere 5326 Sayılı Kabahatler Kanununun 33. Maddesince idari yaptırım karar tutanağı düzenlendi. Denetimler esnasında yakalanan yabancı uyruklu dilenci şahıslar ise gerekli işlemlerin yapılması maksadı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

 

UYARIDA BULUNDU

 

Yetkililer yaptıkları açıklamada “ Vatandaşlarımızdan dilencilik yaparak haksız kazanç elde eden, dinî duygularını sömüren ve trafikteki vatandaşlarımızı rahatsız ederek trafik düzenini bozan kişilere itibar etmemelerini, bu tür durumları gördüklerinde polise ya da zabıta ekiplerine bildirmelerini önemle rica ediyoruz” dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10