120 haneye evde temizlik hizmeti

Süleymanpaşa Belediyesi, ev işlerini yürütmekte zorlanan 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşların ev temizliği ihtiyaçlarını özel ekiplerle gideriyor. Belediye yetkilileri yaptıkları açıklamada "Evd

Süleymanpaşa 21.09.2020 18:14:00 0
120 haneye evde temizlik hizmeti

 

Süleymanpaşa Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Evde Bakım ve Temizlik İşleri birimleri ile ev işlerini düzenli bir şekilde yerine getirmekte zorlanan vatandaşların yardımına yetişiyor.

TERTEMİZ YAŞAM ALANLARI TESLİM EDİYORLAR

Engelli vatandaşlar ile 65 yaş üzeri büyüklerimizin evlerini düzenli olarak ziyaret eden ekipler, evlerde ihtiyaç duyulan her türlü temizlik ve bakım hizmetini yerine getirerek vatandaşların yaşam alanlarını temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir durumda teslim ediyor ve yaşam kalitelerini yükseltmeye katkıda bulunuyorlar. Evde Bakım ve Temizlik hizmeti kapsamında, mutfak ve banyo hijyeni, ev genelinde silme, süpürme, toz alma, cam silme gibi temizlik işlemleri ile ihtiyaç halinde tamirat ve boya-badana gibi ev işleri gerçekleştiriliyor. Salgın öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara saç kesimi, tırnak bakımı, banyo gibi kişisel bakım hizmetlerinin de verildiği ancak Korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında, hem vatandaşların hem de çalışanların korunması amacıyla bu hizmetin geçici olarak askıya alındığı, ev temizliği hizmetinin ise aksamadan devam ettiği ifade edildi.

120 HANEYE EVDE TEMİZLİK HİZMETİ

Yetkililer yaptıkları açıklamada “  Evde Bakım ve Temizlik İşleri Birimi, her gün 5 evde, bir aylık süreçte ise 120 hanede evde temizlik hizmeti gerçekleştiriliyor. Evde Bakım ve Temizlik hizmeti, 15 günlük ve aylık periyotlar halinde düzenli olarak devam ediyor” dedi.

Haber/Harun PEHLİVAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10