Anıtkabir'de dalgalanan ay yıldızlı bayrak Albayrak'a teslim edildi

Anıtkabir'de dalgalanan şanlı Türk bayrağı, 19 Eylül Gaziler Günü'nde, 57. Alay Yürüyüş Komitesinin öncülüğünde, Ankara Kent Konseyi Bisiklet Meclisi tarafından düzenlenen bisiklet turuyla 57. Al

Tekirdağ 21.09.2020 18:15:00 0
Anıtkabir

 

Anıtkabir'de dalgalanan şanlı Türk bayrağı, 19 Eylül Gaziler Günü'nde, 57. Alay Yürüyüş Komitesinin öncülüğünde, Ankara Kent Konseyi Bisiklet Meclisi tarafından düzenlenen bisiklet turuyla 57. Alay'ın kurulduğu Tekirdağ'a getirilerek Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teslim edildi.

HİZMET BİNAMIZDA DALGALANACAKTIR

Türk Bayrağı'nı öperek teslim alan Başkan Kadir Albayrak, yaptığı açıklamada "Mustafa Kemal Atatürk, bizim değişmez ebedi önderimizdir. Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye'nin kalbidir ve ebediyen atmaya devam edecektir. Türk bayrağımızın Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgâhı olan Anıtkabir'den Tekirdağ'a getirilmiş olması bizler için gurur kaynağıdır. Bu duygularla başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum. Ay yıldızlı, şanlı al bayrağımız, 19 Mayıs 2021 Tarihinde açılışını gerçekleştireceğimiz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binamızda dalgalandırılacaktır" dedi.

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10