Doğa yürüyüşünde buluştular

Çerkezköy Belediyesi tarafından 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Haraketlilik Haftası kapsamında, vatandaşları pandemi ve günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıy

Çerkezköy 21.09.2020 18:23:00 0
Doğa yürüyüşünde buluştular

Çerkezköy Belediyesi pandemi ve gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla vatandaşlar için doğa yürüyüşü düzenledi. İstanbul’un Çatalca ilçesine bağlı Binkılıç Mahallesi’nde bulunan Dermansu’da başlayan doğa yürüyüşü 6 kilometrelik parkurun tamamlanmasının ardından yine Binkılıç Mahallesi’ne yakın bir noktada sona erdi.

YAKLAŞIK 6 KİLOMETRELİK YÜRÜYÜŞ

   Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 19 Eylül Cumartesi günü düzenlenen doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Üyeleri de katıldı. Etkinlik için araçlar saat 09.30’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket etti.Vatandaşları spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar gerçekleştirdiklerini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 19 Eylül Cumartesi günü de Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştirdik.Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfettik. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızla pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz Doğa Yürüyüşü etkinliğimizde buluştuk” dedi.

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10