Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmadılar

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup amirliği ekipleri uyuşturucu ile mücadeleyi aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler Çerkez

Çerkezköy 22.09.2020 18:41:00 0
Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmadılar

Çerkezköy ve Çorlu’da uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda üç kişi gözaltına alındı.

 

İŞ YERİNE OPERASYON DÜZENLENDİ

 

İl Emniyet Müdürlüğü  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği  ekiplerinin yaptığı çalışmada Çerkezköy Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki bir işyerinde uyuşturucu kullanıldığını belirledi. Adres ve işyerinde bulunan H.T. ve B.T.'nin üzerinde polisin yaptığı aramada 5.20 gram bonzai, uyuşturucu madde fişeklenmesinde kullanılan kesilmiş defter kağıtları ele geçirip, şüpheliler gözaltına alındı. Yapılan incelemede şüphelilerden B.T.'nin, 'Uyuşturucu ve uyarı madde ticareti yapmak' suçundan kesinleşmiş 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile 'Hükümle ve tutuklunun kaçması' suçundan da aranma kaydı bulunduğu belirlendi.

 

3 GÖZALTI

 

Öte yandan ekipler Hıdırağa Mahallesinde gerçekleştirdiği operasyonda P.Ç’nin üzeri ve ikametinde yapılan aramada satışa hazır halde 17 fişek eroin, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen  2 bin 655 lira, uyuşturucu  madde fişeklemesinde kullanılan makas, sayfaları yırtılmış defter ve renkli saç tokaları ele geçirildi. Her iki operasyonda gözaltına alınan H.T, B.T ve Ç.P isimli şüphelilerinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10