Helvacıoğlu Süleymanpaşa'daki çalışmaları inceledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'nu konuk etti. Yüksel, Helvacıoğlu ile birlikte Süleymanpaşa'da hayata geçirilen ve hizmete geçirme

Süleymanpaşa 22.09.2020 18:48:00 0
Helvacıoğlu Süleymanpaşa

İNCELEMELERDE BULUNDULAR

 

İki belediye başkanı, bölgede hayata geçirilecek proje ve yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yüksel, nezaket ziyareti dolayısıyla teşekkür etti. Ziyaretin ardından Helvacıoğlu ile birlikte Süleymanpaşa’da devam eden ve tamamlanan projelerde incelemelerde bulunan Yüksel, Rumeli İskelesi ve Alkaya Mevkii’nde çalışmaları devam eden yeni sahil şeridi ve yürüyüş yolunda yürütülen çalışmalar hakkında Helvacıoğlu’na bilgi verdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yüksel, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, “Sayın Başkan ile birlikte Rumeli İskelemizi gezerek, vatandaşlarımızla selamlaştık. Şehrimizin, Alkaya mevkiindeki kıyı kesiminde devam eden yayalaştırma çalışmarını yerinde inceleyerek, çok yakında Süleymanpaşa’mıza kazandıracağımız yürüyüş yolu projemiz hakkında bilgi verdik. Değerli Keşan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Helvacıoğlu’na nazik ziyareti için teşekkür ediyorum.

 

Haber/Harun PEHLİVAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10