'proje hazırlama kampı' Süleymanpaşa'da başladı

Trakya Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen, üye belediyelerden 46 katılımcının yer aldığı ve 2 gün sürecek olan "Proje Hazırlama Kampı' Süleymanpaşa'da başladı. Programın aÃ

Süleymanpaşa 22.09.2020 18:52:00 0
 

 

Proje Hazırlama Kampı'nın açılış konuşmasını gerçekleştiren Trakya Belediyeler Birliği Müdürü Ogün Kürümoğlu, "Trakya Belediyeler Birliği üyelerine fayda sağlayacak bir eğitim düzenliyoruz. İki gün sürecek olan eğitimimize katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Trakya Belediyeler Birliği olarak, eğitim faaliyetlerimize önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz. Bizlere sağladığı desteklerden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Trakya Belediyeler Birliği Başkanımız Sayın Kadir Albayrak'a teşekkür ederiz" diye konuştu.

 

YARARLI BİR KAMP OLUR

 

Programda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise "Trakya Belediyeler Birliği, birçok amacı olan bir kurum. Üye belediyelere sağlayacağı katkı düşünüldüğünde burada gerçekleşecek olan Proje Hazırlama Kampı'nın yapılıyor olması belediyelerimiz için çok önemli. Türkiye Belediyeler Birliği'ne katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu eğitimin hazırlanmasında emeği geçen başta Trakya Belediyeler Birliği Müdürü Ogün Kürümoğlu ve arkadaşlarına, siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum. Yararlı bir kamp olması dileğiyle başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

KAMP İKİ GÜN SÜRECEK

Proje Hazırlama Kampı, belediyelerin kendi bünyesindeki personeliyle fonlar elde etmesine yardımcı olarak kendi projecilerinin yetiştirilmesine olanak sağlayacak. İki gün sürecek olan kamp boyunca Avrupa Birliği (AB) fonlarını elde etmek için nasıl proje hazırlanır, proje hazırlanırken nelere dikkat edilmeli, AB projeleri için ön başvuru ve tam başvuru nasıl yapılır, proje bütçesi nasıl oluşturulur gibi birçok konu hakkında eğitim verilecek.

Haber/Harun PEHLİVAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10