Albayrak Muratlı'lı muhtarlarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı ilçesine bağlı Aşağısevindikli, Çevrimkaya, Hanoğlu, Kepenekli, Müsellim, Yukarısevindikli ve Yurtbekler mahallelerinin muhtarları ile bir

Muratlı 24.09.2020 18:32:00 0
Albayrak Muratlı

MUHTARLAR KATILDI

 

Başkan Kadir Albayrak, Muratlı ilçesine bağlı Aşasevindikli Mahalle Muhtarı Atagün Topçu, Çevrimkaya Mahalle Muhtarı Şükrü Özer, Hanoğlu Mahalle Muhtarı Turgay Güngör, Kepenekli Mahalle Muhtarı Recep Çetiner, Müsellim Mahalle Muhtarı İbrahim Yıldız, Yukarısevindikli Mahalle Muhtarı Oktay Deniz ve Yurtbekler Mahalle Muhtarı Ekrem Fırtın ile bir araya gelerek, Büyükşehir Belediyesinin kırsal mahallelerde gerçekleştireceği çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz de yer aldı.

 

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Mahalle Muhtarları ile her zaman diyalog halinde olduklarını ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Mahalle muhtarlarımız ile Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin  mahallelerimizde gerçekleştireceği çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Muhtarlarımızın talep, öneri ve ihtiyaçlarını dinledik. Bizler şehrimiz ve vatandaşlarımız için daima kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10