Ciğerin Kalbi Çerkezköy'de

İşletmeciliğini Erol Yılmaz'ın yaptığı Ciğerin Kalbi isimli işyeri Cengiz Topel Caddesi'nde Çerkezköylülerin hizmetine açıldı. Çok sayıda davetlinin katılımıyla açılan Ci

Çerkezköy 2.10.2020 19:43:00 0
Ciğerin Kalbi Çerkezköy

 

Cengiz Topel Caddesi No:91/93’te hizmete açılan Ciğerin Kalbi isimli işyerinin açılışı dün saat 14.00’da yapıldı. 

 

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM

 

Açılışa Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Nedim Yılancı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, Türk Metal Sendikası (TMS) Çerkezköy Şube Başkanı ve Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Murat Koçak, TMS Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden, Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden Ömer Kılınç, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Salih Yılmaz, Sitespor Başkanı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Karamehmetoğlu, AK Parti Tekirdağ Eski Milletvekili Ayşe Doğan, , Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, ÇTSO Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, belediye meclis üyeleri,  sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

“BİZİM GÖREVİMİZ BU MÜESSESELERİ YAŞATMAK”

 

Açılışta konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “ Bugün Ciğerin Kalbi’nde buluştuk, anlamlı bir gün. Peygamberimiz ‘Rızkın 10’da 9’u ticarettedir’ demiştir. Bu düsturla yola çıkan kardeşlerimi kutluyorum. Bizim görevimiz de bu müesseseleri yaşatmak. Bizler de, sizler de hep beraber destek olacağız. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

 

YILMAZ AİLESİNE VE ÇALIŞANLARINA HAYIRLI OLSUN

 

AK Parti Eski Milletvekili Ayşe Doğan da “Mübarek Cuma günü bu müstesna yerin açılışında bir araya geldik. Müessesemizin Yılmaz ailesine ve çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bereketli bol kazançlar diliyorum” dedi. Konuşmalar ve okunan duaların ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek işyerini açılışı yapıldı. Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.  Ciğerin Kalbi isimli işyeri ciğer şişin yanı sıra, çöp şiş, Adana, Urfa, kanat, tavuk şiş çeşitleriyle de Çerkezköylülere hizmet verecek. 

Haber/Harun PEHLİVAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10