Çetin, öğrencilere boyama kitabı dağıttı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, mesaisine ilçe merkezinde bulunan anaokulları ve ilkokullarda eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek başladı. Öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim

Kapaklı 5.10.2020 16:03:00 0
Çetin, öğrencilere boyama kitabı dağıttı

 

Ziyaretlerde öğrenciler ve öğretmenler ile sohbet eden Başkan Çetin, dağıttıkları sıfır atık, deprem eğitimi, trafik eğitimi ve sağlıklı yaşam konularını içeren boyama kitapları ile öğrencilerin hem eğleneceğini, hem de öğreneceğini kaydetti.

 

“HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEKLER”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Emine Penbeten Adal Anaokulu, Sanayiciler İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutlayan Başkan Çetin, ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencilerine sıfır atık, deprem eğitimi, trafik eğitimi ve sağlıklı yaşam konularını içeren boyama kitaplarını dağıttı. Çetin, “Eğitime olan desteğimizi her alanda sürdürüyoruz. Kültür İşleri Müdürlüğümüz tarafından 'ağaç yaşken eğilir' düşüncesiyle çocuklarımıza sıfır atık, deprem eğitimi, trafik eğitimi ve sağlıklı yaşam konularını içeren eğitici boyama kitaplarını dağıttık. Biricik yavrularımız boyama kitapları ile hem eğlenecek hem de öğrenecekler. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi yetişmeleri, vatana ve millete yararlı bireyler olmaları ve ülkemizi daha da ileri taşımaları için, eğitimlerini en iyi şekilde almaları ve sosyal sorumluluk bilinci kazanmaları için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize, okul çalışanlarına başarılı ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı diliyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10