Yönetişim ve sağlık Kovid-19 deneyimi paneli düzenlendi

Birleşmiş Milletler İnsani Yerleşimleri Programı ve Metropolis tarafından 7 Ekim gününün Dünya Büyükşehirler Günü ilan edilmesi dolayısıyla Marmara Belediyeler Birliği ve Argünden Yönetişim Ak

Tekirdağ 8.10.2020 14:04:00 0
Yönetişim ve sağlık Kovid-19 deneyimi paneli düzenlendi

Kovid-19 salgını nedeniyle dijital platform üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilen panele, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın konuşmacı olarak katıldı.

 

TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞTIK

 

Yerel yönetim kurumlarının hizmet ve uygulamalarının ele alındığı online panelde, Kovid-19 salgını süresince belediyelerin rolü ve halk sağlığının korunması amacıyla yapılan faaliyetler masaya yatırıldı.Programda ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanları görevde oldukları zaman boyunca edindikleri deneyimleri birbirleriyle paylaştılar ve hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Kovid-19 salgını süresince yerel yönetimlerin faaliyetleri hakkında değerlendirmeler yaptığımız panelimiz oldukça verimli geçti.  Halk sağlığının korunması amacıyla yerel yönetimlerin üzerine düşen sorumluluklar hakkında değerlendirmeler yaparak tecrübelerimizi paylaştık. Halk sağlığı bizler için her şeyin başında geliyor. Bu verimli etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Marmara Belediyeler Birliği ve Argünden Yönetişim Akademisi yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Elif Zennure ÇELİK


0282 726 91 91
0282 747 65 10