Şampiyonların kupaları takdim edildi

2019-2020 Futbol Sezonunda Tekirdağ Süper Amatör ligini lider bitirerek önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lige katılmayı hak eden Kapaklıspor'a, 1.Amatör Lige yükselen Karaağaçspor'a ve alt yapı

Kapaklı 8.10.2020 15:37:00 0
Şampiyonların kupaları takdim edildi

Programa ASKF Başkanı Mehmet Kaya, ASKF Başkan  Yardımcısı Emin Neşeli, Kapaklı Sitespor Başkanı ve yönetim kurulu üyesi Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, yönetim kurulu üyesi İsa Kunt, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Karaaağaçspor Başkanı Eray Güner, Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban ve gazi Tarık Cür katıldı.

 

 

TEBRİK ETTİ

 

Önceki akşam Kazak gölünde gerçekleştirilen kupa takdim töreninde konuşan Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya şampiyonları kutlarken, Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban ise yaptığı açıklamada “ Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle liglerin ertelenmesiyle birlikte birinci olduğumuz için bizim şampiyonluğumuz ile tescillendi. Bu sezon ise Bölgesel Amatör Liglerin oynanması ile ilgili sıkıntılar var. Federasyon yetkilileri ile birlikte yaptığımız görüşmelerde Aralık ayına kadar ligin oynanmayacağı söyleniyor. Şampiyonluğumuz Kapaklı olmak üzere tüm Trakya’ya hayırlı olsun” dedi.

 

 

KUPALARI TAKDİM EDİLDİ

 

Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “Alt yapıya önem vererek bu önemli başarıları kalıca hale getirmek için elimizden geleni yapacağız. Takımlarımızı, futbolcularımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Çetin’in konuşmasının ardından Kapaklı Sitespor U-15 takımına, Karaağaçspor’a ve Kapaklıspor’a kupaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10