Albayrak: Hem esnafımızın hem vatandaşın yüzünü güldürdük

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hizmete sunulan Sebze ve Meyve Toptancı Hali, üreticinin, tüketicinin ve esnafın yüzlerini güldürüyor.Tekirdağ Büyükşehir Belediye

Süleymanpaşa 13.10.2020 11:33:00 0
Albayrak: Hem esnafımızın hem vatandaşın yüzünü güldürdük

Haziran ayında hizmete açılan tesiste sebze ve meyveler sağlıklı koşullarda muhafaza ediliyor. Dağıtım sürecinde yaşanan zayiatlar azaldığı için ürünler vatandaşlara daha ekonomik koşullarda taze ürünler ulaşmış oluyor.  Üretim yerlerinden nakil vasıtaları aracılığıyla Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Toptancı Haline getirilen ürünler uygun koşullarda depolandıktan sonra manavlar, marketler ve pazar yerlerinde tüketicilerle buluşuyor. 5 ana binadan oluşan Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Hali, 2 bin 486 metrekarelik bir alanda kuruldu. Tekirdağ halkına modern ve kaliteli bir hizmet veren Sebze ve Meyve Hali içerisinde hal binası, idari bina, sandık deposu binası, kantar güvenlik binası ve otopark alanı bulunuyor.

 

 

EN İYİ ŞEKİLDE SÜRDÜRECEĞİZ

 

Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Toptancı Halinde yürütülen çalışmaları düzenli olarak takip ettiklerini kaydeden  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Süleymanpaşa'da uzun yıllardır ihtiyaç duyulan yeni, büyük ve modern Sebze ve Meyve Toptancı halimizi hizmete sunduk. Sebze ve meyvelerin sağlıklı ve güvenli koşullarda depolanması ve ekonomik koşullarda piyasaya sürülmesi hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın yüzünü güldürdü. Hal hizmetlerimizi en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10