Motosiklet sürücülerine ceza yağdı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Büro Amirliği ekipleri, son günlerde gürültü kirliliği yapan abart egzoz ile ilçede tepkilere neden olan motosiklet sürücüle

Çerkezköy 14.10.2020 17:16:00 0
Motosiklet sürücülerine ceza yağdı

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri ile Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipleri tarafından şehrin belirli noktalarında yapılan uygulamalarda kask ve ehliyeti bulunmayan sürücülere cezai işlem uygulanırken, muayenesi olmayan motosikletlerde yediemine çekildi.

 

UYGULAMA YAPTILAR

 

Aşırı ses ve abartı egzoz ile vatandaşları çileden çıkaran motosiklet sürücülerine karşı denetim ve uygulamalar Çerkezköy’de artırıldı. Cadde ve sokaklarda adeta cirit atarak hem trafiği olumsuz etkileyen hem de vatandaşları rahatsız eden gürültülerden dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri belirledikleri noktalarda uygulamalara başladı.

 

MUAYAENESİ OLMAYAN MOTOSİKLETLER OTOPARKA ÇEKİLDİ

 

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri  önceki akşam Cumhuriyet Meydanı’ında yaptıkları uygulamalar kapsamında kask ve ehliyet kontrolü gerçekleştirdi. Ekipler durdurdukları motosiklet sürücüleri üzerinde yaptığı denetim sonucunda kask ve ehliyeti bulunmayan sürücülere cezai işlem uygularken, muayenesi olmayan 10 motosiklet ise yediemin otoparkına çekti. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme de ise aşırı ses ve abart egzoz ile vatandaşın huzurunu bozarak trafik akışını tehlikeye düşüren motosiklet sürücülerine yönelik denetim ve uygulamaların aralıksız olarak devam edeceği ifade edildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10