Serdar Ortaç Klişe'ye konuk oldu

Arkadaşının işletmeciliğini yaptığı Kafes Midye & Kokoreç isimli işletmenin açılışı için Çerkezköy'e gelen Türk Pop Müziğinin sevilen sanatçısı Serdar Ortaç, Klişe TVâ?

Çerkezköy 19.10.2020 17:52:00 0
Serdar Ortaç Klişe

Klişe TV ekibinin sorularına samimi bir şekilde cevap veren Serdar Ortaç, bugüne kadar yaptığı şarkılar içerisinde en çok sevdiği şarkının “Bilsem ki” şarkısı olduğunu söyledi. Üniversite yıllarına ait bir soruya da cevap veren Serdar Ortaç, Bilkent Üniversitesi Amerikan Edebiyatı bölümünün kazandığını, 2 sene okuduğunu, sonrasında devamsızlıktan okuldan atıldığını söyledi. Çocukken lakabının "Falko" olduğunu dile getiren Ortaç, çocukluk yıllarına ait bir anıyı da paylaşarak, “O zaman telefon yoktu, herkesin elinde telsiz vardı. Ben Bostancı’da sesim daha rahat duyulsun diye çatıya çıkardım ve Kozyatağı ile telsizle konuşurduk” dedi. 


SAMİMİ CEVAPLAR VERDİ


Programın, “O mu, bu mu” bölümünde verilen 2 isim arasında tercih yapması istenen Ortaç, “Demet Akalın” ile “Alişan” arasında tercihini Alişan’dan yana kullanırken, Müslüm Gürses ile Ferdi Tayfur arasında ise seçim yapmakta zorlandı. “İlknur Soydaş mı Çağla Şikel mi” sorusu üzerine 1997’de ‘Karabiberim’ şarkısının klibinde oynayan İlknur Soydaş’ı tercih eden Serdar Ortaç, klipteki zeytin sahnesini de hatırlatarak, bu fikrin kendisine ait olduğunu söyledi. En sevdiği Ahmet Kaya şarkısının sorulması üzerine Serdar Ortaç “Hepsini severim. Herkes beni Ahmet Kaya düşmanı diye linç etti, birlikte müzik yaptığımız çok günler oldu, ama ben suçlu oldum. Ben Mamak’tan hapishanedeyken, 'Beni Buralarda Arama Anne' diye Şafak Türküsü'nü söylerdim. Ahmet Kaya’nın tüm şarkılarını okurum” dedi. 


ABONE OLMALARI ÇAĞRISINDA BULUNDU 


“Sanat camiasında dostunuz var mı” sorusuna da cevap veren Ortaç, “Hepsi arkadaşım. Bir iki tane dostum vardır” dedi. Serdar Ortaç’a, “Trakya Özel” bölümünde de Trakya’ya özel "kızan, somak, muhacir, pangallık, kırlamak" kelimelerinin anlamları soruldu. Serdar Ortaç, programın sonunda hayranlarına Klişe TV’ye abone olmaları çağrısında da bulundu. 


Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10