Trafiğe kapalı yolda feci kaza;1 ölü 

Çerkezköy İstanbul yolu Büyükçavuşlu mevkiinde çalışma nedeniyle trafiğe kapalı olan yolda, araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti. 

Çerkezköy 20.10.2020 11:21:00 0
Trafiğe kapalı yolda feci kaza;1 ölü 

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR 


Kaza; sabah saatlerinde Çerkezköy-İstanbul yolu Büyükçavuşlu mevkiinde meydana geldi. Çerkezköy’den Büyükçavuşlu istikametine giden Ahmet H. İdaresindeki 59 ABT469 plakalı araç karayollarının çalışma yapması nedeniyle trafiğe kapalı olan yola girdi. Bu esnada 59 ABT 469 plakalı araç, kendisi gibi kapalı yolda seyir halinde ilerleyen Özcan Akar idaresindeki motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. 

 


OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ 


Kazanın ardından metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü Özcan Akar olay yerinde hayatını kaybederken, kazayı gören vatandaşlar durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kazada yaralanan Ahmet H. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, jandarma ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Çerkezköy-İstanbul yolu üzerinde benzin istasyonunda çalıştığı öğrenilen Özcan Akar Cumhuriyet Savcısının ilk incelemesinin ardından Silivri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Acı haberi duyan Akar’ın yakınları sinir krizi geçirirken, Jandarma ekipleri kazayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. 

 


Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10