Canım Ciğerim yeniden hizmete açıldı

İşletmeciliğini Sacit Ertaş'ın yaptığı Çerkezköy Canım Ciğerim Restaurant, pandemi nedeniyle verdiği 7 aylık aranın ardından önceki gün tekrar hizmet vermeye başladı. 

Çerkezköy 20.10.2020 16:16:00 0
Canım Ciğerim yeniden hizmete açıldı

Çorlu ve Çerkezköy’de hizmet veren Canım Ciğerim Restaurant, Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyada küresel bir sağlık sorununa dönüşen koronavirüs (Covid-19) sürecinde bulaş riskini engellemek için Çerkezköy şubesini 20 Mart’ta geçici süreliğine kapatmıştı.


“ZOR BİR SÜREÇ OLDU”


Canım Ciğerim Restaurant, önceki gün tekrar Çerkezköylülere hizmet vermeye başladı. İşletmeci Sacit Ertaş, koronavirüs salgının devam ettiğini belirterek, “Hijyen şartlarını yerine getirerek tekrar vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladık. Küresel bir sağlık sorunu olan koronavirüs salgınına karşı gerekli tüm önlemlerimizi aldık. Pandemi nedeniyle 20 Mart’tan bu yana kapalıydık. Oluşabilecek yoğunluğu göz önünde bulundurarak koronavirüs yayılım hızını da düşünerek Çerkezköy şubemizi kapatmıştık. Tüm esnaf arkadaşlarımız gibi bizim için de bu süreç zor oldu. Çorlu şubelerimiz bu süreçte koronavirüs tedbirleri kapsamında hizmet vermeye devam etti. Bundan sonraki süreçte Çerkezköy şubemizde de Sağlık Bakanlığı’nın Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’nde belirtilen tüm tedbirleri uygulayarak hizmetlerimize kaldığı yerden devam edeceğiz. Bizim için önemli olan müşterilerimizin sağlığı” ifadelerini kullandı.

 


“YETER Kİ BİR DEFA DENEYİN”


Ertaş, “Çerkezköy Şubemizi 2018 yılında hizmete açtık. Çerkezköy halkı bizi tanıdı, biz onları tanıdık. Pandemiden önce güzel işler yaptık. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizim sloganımız; ‘Yeter ki bir defa deneyin’” dedi. İşletme hakkında da bilgi veren Ertaş, “7 adet ana yemeğimiz var. Bunlar; Edirne Tava ciğeri, Edirne köfte, Rumeli ıslama köfte, ciğer şiş, Arnavut ciğeri, tavuk külbastı ve tavuk kanat. Paket servisimiz hijyenik, el değmeden, ısı geçirmez kaplar ile yapılıyor. Biberler kendi üretimimiz. 6 ustamız ve 50’nin üzerinde çalışanımız var. 3 katlı işletmemizde üst katta aile salonumuz mevcut” ifadelerini kullandı. 


Haber/Faik Onur KAYA
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10