Yılmaz'dan anlamlı ziyaret 

AK Parti'nin önemli isimlerinden, geçtiğimiz dönem AK Parti Başkan Adayı olan Akın Yılmaz, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle haber merkezimizi ziyaret eden renkli simalardan oldu. Çerkezköy Haber gazetesi, Ma

Çerkezköy 21.10.2020 17:32:00 0
Yılmaz

Uzun yıllardır bu görevi aralıksız olarak layıkıyla sürdüren kurumumuzun her zaman tarafsızlığını ortaya koyduğunun altını çizen Akın Yılmaz, "Kurumunuzu ziyaret ederek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılı ve tarafsız yayın konusunda başarılar dilemek istedim. Koşulları ve şartları ne olursa olsun görevini layıkıyla yerine getiren Çerkezköy Haber gazetesi, Marmara Haber gazetesi, Radyo Haber ve Radyo Net'in çalışanlarının Dünya Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" dedi. 


"HERKESİN TAKDİRİNİ KAZANDI"


Gazeteci Şaban Kardeş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gazetemizin kurulduğu günden bu yana siyasetin her kulvarında her görevi karşılık beklemeksizin alan, bugüne kadar belediye başkanlığı yarışında olan Sayın Yılmaz'ın, 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adayı olacağını tahmin ediyorum. Her ne kadar kendisi bunu deklare etmese de bitmek bilmez enerjisiyle sahalarda oluşu bunun göstergesidir. Bugün bizi ziyaret ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar partili partisiz herkesin takdirini kazanan Yılmaz'ın bundan sonraki siyasi yaşamında kendisine başarılar diliyoruz" diye konuştu. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10