Başkan Çetin'den minik sporculara sürpriz ziyaret

Kapaklı Kartalspor Kulübü futbolcularının antrenmanına misafir olan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin gençlerle birlikte ter döktü. Antrenman ziyaretinde futbolcuların ısrarını kırmayarak takı

Çerkezköy 27.10.2020 09:56:00 0
Başkan Çetin

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin antrenmanlarını Kapaklı Sahası’nda sürdüren Kapaklı Kartalspor Kulübünün antrenmanını ziyaret etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Önceki gün düz koşu ile başlayan Kapaklı Kartalspor Kulübünün çalışmaları açma-germe egzersizleri ile devam etti. Pas ve şut çalışmasının ardından antrenman çift kale ile son buldu. Gençlerin antrenmanına katılan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin gençlerle bolca sohbet etti. Çetin “23-24 Ekim’de Silivri’de düzenlenen Mehmet Karasu U-10 ve U-11 futbol turnuvasında bölge ikincisi olan U-11 takımını ve bölge üçüncüsü olan U-10 takımını tebrik etmek için antrenmanı ziyaret etmek istedim. Beraber koştuk, beraber terledik. Geleceğimizin yıldızlarıyla güzel bir gün geçirdik” diyerek kulübe desteklerinin devam edeceğini kaydetti. Gençlere yapılan yatırımın, geleceğe yatırım olduğunu kaydeden Çetin, Kulüp Başkanı Ümit Saraç ve ekibine başarılar diledi.

HAFTADA DÖRT GÜN ANTRENMANLARIMIZ SÜRÜYOR

Sürpriz ziyaretten ötürü Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e teşekkür eden Kapaklı Kartalspor Kulübü Başkanı Ümit Saraç “  Atıcı Spor Kompleksinde bulunan Kapaklı Altay Futbol okullarında yetişen ve şuanda ortalama lisanslı 100 öğrencisi olan Kapaklı Kartalspor Kulübü Trakya bölgesinde güzel işler yapmaya devam ediyor. Ağustos ayında başlayan çalışmalar haftada 4 gün Kapaklı Şehir Stadyumunda devam etmektedir” diye konuştu.

HEDEFİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONALARINDA BOY GÖSTERMEK

Futbol okulunda aktif şekilde devam eden 120 sporcu olduğunu kaydeden Saraç “  Kapaklı Kartalspor ve Altay Futbol Okulları her ne kadar birbirinden ayrı gözükse de aslında ikisi de aynı yolda ilerleyen tek bir oluşumdur. Altay Futbol Okulları yurt dışı ile ortak yürüttüğü bir çok proje var. Bize her hafta genel merkezden program geliyor ve çocuklarımızı da profesyonel şekilde eğitiyoruz” dedi. Hedeflerinin oyuncuları küçük yaşta büyük kulüplere vermek olmadığını söyleyen Saraç, bölgedeki diğer takımlar gibi amaçlarının Türkiye şampiyonalarında boy göstermek olduğunu ifade etti. Saraç geçtiğimiz günlerde U-10 takımı oyuncusu Emir Baş ile ilgilenen bir scaut ile görüştüklerini ve kendilerine de olumsuz bir dönüş sağladıklarını kaydetti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10