İYİ Parti'ye 97 yeni üye katıldı

Cumhuriyetin kuruluşunun 97'nci yıldönümünde 97 yeni üye kaydeden İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, yeni üyeler için katılım programı düzenledi. İlçe Başkanı Yasemin Altın Erse?

Çerkezköy 30.10.2020 12:05:00 0
İYİ Parti

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nın, Cumhuriyetin 97'nci kuruluş yıldönümünde düzenlediği üye katılım programı önceki akşam parti binasında düzenlendi. İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, ilçe yöneticileri ve yeni üyelerin katıldığı programda yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin 97’nci kuruluş yıldönümünde bir etkinlik düzenleme kararı aldık. Yaklaşık 10 gündür sahada bu etkinliği geliştirmek için uğraşıyoruz. Cumhuriyetin 97’nci kuruluş yıldönümüne yakışır en güzel ne olur diye düşündüğümüzde, 97 yeni üye ile bir katılım programı yapma kararı aldık. Cumhuriyetimizi üyelik anlamında taçlandıralım istedik" şeklinde konuştu.

 

"GENEL BAŞKANIMIZ GİBİ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

 

İYİ Parti olarak, Genel Başkan Meral Akşener'in 7 gün 24 saat uyumadan çalıştığı bir sistemle halka ulaşmaya, vatandaşa dokunmaya, dertlerini dinlemeye, seçimden seçime değil her dönem halkın yanında olmaya özen gösterdiklerinin altını çizen Altın Erseçkin, şunları söyledi: “Hafta içi, hafta sonu, gece gündüz gözetmeksizin tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya ve kendi parti politikalarımızı, partimizin vizyonunu, misyonunu, gelecek için hedeflediklerini, genel seçim sürecinde genel başkanımızı neden Cumhurbaşkanı yapmak istediğimizi anlatıyoruz. Tabi bunun da sahada güzel karşılıklarını bulmaya başladık. İlçe başkanlığına başladığımız dönemde sayı henüz yüzleri bile yakalayamamışken, şu anda binlere yaklaştığımız bir sürece geliyoruz. Artık biz kurduğumuz stantlarla, gittiğimiz ev toplantılarıyla, yaptığımız ev ziyaretleri ile yavaş yavaş toplu katılımlar, gruplar halinde üyeler yapmaya başladık. Bu akşam da bunu Cumhuriyetin 97’nci kuruluş yıldönümü anısına taçlandıralım istedik. Burada bulunan herkese İYİ Parti’ye gönül verdikleri ve bize üye oldukları için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah birlikte daha da güçlenip büyüyeceğiz. El birliği ile İYİ Parti Çerkezköy’deki başarıyı Tekirdağ’a, Tekirdağ’daki başarıyı da Türkiye’ye yaymayı planlıyoruz. Allah yolumuzu açık etsin.”

 

 

ALTIN ERSEÇKİN, YENİ ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, parti olarak sahada yaptıkları çalışmaların meyvelerini toplamaya başladıkları için memnun olduklarına vurgu yaparak, “7 gün 24 saat mesai gözetmeksizin sahada çalışan arkadaşlarımızın yapmış olduğu bu başarılı çalışmalar için bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Pandeminin en yoğun olduğu, hepimizin daha fazla risk altında olduğu bu dönemde, sizler bunları göze alarak bizlere yol arkadaşı olarak geldiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnanın bu akşam yapmış olduğunuz bu hareket, bu davranışla inşallah tarih yazacağız. Ülkemizin bu zor zamanlarında, bu zor günlerinde birlikte mücadele ederek, zafer ipini birlikte göğüslediğimizde ne demek istediğimi anlayacaksınız” ifadelerini kaydetti.

 

"MAHALLELERE ÖNEM VERİYORUZ"

 

Programda ayrıca Yıldırım Beyazıt Mahalle Başkanı da seçildi. Mahalle Başkanı seçilen Emrullah Kayın’a parti rozeti takan İlçe Başkanı Altın Erseçkin, “Biz mahallelerde teşkilatlanmaya özel önem veriyoruz. Yıldırım Beyazıt Mahallesi çok büyük bir mahalle. Bizim de en çok önemsediğimiz mahallelerden bir tanesi. Emrullah kardeşim bundan sonra Yıldırım Beyazıt Mahalle Başkanımız olarak bizlerle yoluna devam edecek. İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın Yıldırım Beyazıt Mahallesi 2’nci kısmının mahalle başkanı olarak sizin görevlendirmenizi yapacağız ve bu görevlendirmeden sonra da sizinle birlikte hem resmi hem gönüllü olarak yol yürüyeceğiz” şeklinde konuştu. Katılım programı üye kayıtlarının yapılmasıyla sona erdi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10