Gençlik merkezi yeniden faaliyete başladı

Pandemi nedeniyle eğitim faaliyetlerine bir süre ara veren Marmaraereğlisi Belediyesi kursları, kontrollü sosyal hayat sürecine geçilmesiyle birlikte yeniden başladı. Belediyeden edinilen bilgiye göre, gençlik merkezinde d

Marmara Ereğlisi 5.11.2020 13:13:00 0
Gençlik merkezi yeniden faaliyete başladı

Yoğun ilgi gören kurslar; okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve yetişkin gruplarına yönelik gerçekleştiriliyor. Kurslarda Matematik, Türkçe, İngilizce, bilgisayar, el işi aktiviteleri, satranç, uygulamalı tiyatro, zeka oyunları ve görsel sanatlar alanlarında eğitim çalışmaları düzenleniyor. Marmaraereğlisi Belediyesi ücretsiz kurslarla geleneksel sanatları öğretip sevdirirken, meslek eğitimleri ile de meslek sahibi olamayan Marmaraereğliliere olanak sağlıyor. Kurslar, yeni eğitim döneminde çini, rölyef ve el sanatları branşlarında da sürüyor.

 

 

PANDEMİ KURALLARINA DİKKAT EDİLİYOR

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, yeniden çalışmalarına başlayan gençlik merkezini ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti. Ata, burada yaptığı açıklamada, kayıtların yıl boyunca devam edeceğini ifade ederek, "Kontrollü sosyal hayat dönemine geçmemizle beraber öğrencilerimizden gelen yoğun talepler üzerine kurslarımızı tekrar faaliyete geçirmiş bulunuyoruz. Öğretmenlerimiz; maske ve sosyal mesafe kurallarının uygulanması konusunda oldukça hassas davranıyor. Dersliklerimizin temizliği ve dezenfeksiyon işlemi sık sık tekrarlanıyor. Tedbiri elden bırakmadan eğitimlerimizi yıl boyunca sürdürmeyi planlıyoruz. Öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10