İlçe güvenlik ve muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi

Kasım ayı ilçe güvenlik toplantısı ile muhtarlar toplantısı, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ın başkanlığında ilgili kurum müdürlerinin katılımı ile Çerkezköy Ticaret ve

Çerkezköy 5.11.2020 16:20:00 0
 İlçe güvenlik ve muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi

Toplantıya Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Ö. Sertan Topkaya, Kurum Amirleri, Mahalle Muhtarları ve Açık Kapı personeli katıldı.

 

SORUNLARI DİNLEDİ

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban koronavirüse ilişkin durum değerlendirmesi yaparak, muhtarların süreçte aktif rol almaları noktasında beklentilerini belirtti, onların bu anlamda karşılaştıkları sıkıntılarını dinledi. Okul önlerinde güvenlik tedbirlerinin artırılması, madde bağımlılığının önlenmesi ile ilgili çalışmalar yapılması, kış aylarının gelmesiyle ilçede oluşacak olumsuz hava şartlarından kaynaklanacak sıkıntıların tespiti ve giderilmesi hususunda kurumların kendi üzerine düşen görevleri yapmaları gibi hususlar da toplantıda değerlendirildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10